Квартири колаборанта Сальдо та олігарха Шелкова продали на аукціоні: ФДМУ повідомив деталі

Квартиру, що належала Шелкову, продали за 4 млн грн, а квартиру Сальдо - за 2,9 млн грн.
Квартири колаборанта Сальдо та олігарха Шелкова продали на аукціоні: ФДМУ повідомив деталі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Фонд державного майна України (ФДМУ) продав на онлайн-аукціонах "Prozzoro.Продажі" конфісковані квартири колаборанта Володимира Сальдо та російського олігарха Михайла Шелкова. Про це повідомила пресслужба відомства.

Читайте також:

"Це повторні торги з продажу квартир, на яких вартість об'єктів є вдвічі зниженою. Конкуренція учасників на торгах дозволила підвищити стартову ціну, і після укладання угод за результатами онлайн-аукціонів до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії надійде понад 6,9 млн гривень", - прокоментував СЕО "Prozzoro.Продажі" Сергій Бут.

Вартість квартири, що належала Шелкову, стартувала на торгах майже з 3,8 млн гривень. За неї змагалися два учасники, найвищою стала ставка понад 4 млн гривень. Чотирикімнатне житло площею 175,5 кв. знаходиться в будинку з закритою територією в Приморському районі Одеси.

Читайте також:

Квартиру Сальдо ФДМУ виставив на торги зі стартовою ціною майже 1,9 млн гривень. Її фінальна вартість склала понад 2,9 млн гривень. Нерухомість площею майже 130 м кв. знаходиться неподалік пляжу "Аркадія" в Одесі.

Переможці аукціонів мають 20 робочих днів на сплату вартості лотів після дня завершення аукціону. Договір купівлі-продажу підписується лише після надходження коштів на рахунки Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Читайте також:

"У Фонді держмайна України сьогодні в опрацюванні 753 одиниці санкційного майна. Це квартири та будинки, підприємства та заводи, нежитлові приміщення, автомобілі і навіть паркомісця", - зазначив голова Фонду держмайна Віталій Коваль.

31 травня 2024 року в системі "Прозорро.Продажі" відбудуться торги з продажу ще одного санкційного активу - конфіскованого в російського олігарха заводу "ПентоПак".

Раніше ми писали, що 30 січня до державного бюджету України надійшли понад 32 млн гривень, конфісковані в підсанкційних осіб. Кошти будуть спрямовані на відновлення інфраструктури.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK