Послугою "єЧерга" для перетину кордону вже скористалися мільйон разів - Мінвідновлення

За записом у системі "єЧерга" вантажівки перетнули кордон 927 тисяч разів, автобуси - майже 81 тисячу.
Послугою "єЧерга" для перетину кордону вже скористалися мільйон разів - Мінвідновлення
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

З моменту запуску послуги "єЧерга" кордон через онлайн-запис перетнули мільйон вантажівок та автобусів. Про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Читайте також:

Так, за записом у системі "єЧерга" вантажівки перетнули кордон 927 тисяч разів, автобуси - майже 81 тисячу.

Йдеться про період із грудня 2022 року, коли "єЧерга" почала працювати на найбільшому пункті пропуску "Ягодин - Дорогуськ", до травня цього року, коли послуга вже запрацювала на всіх ключових пунктах перетину кордону для автобусів та вантажівок.

Найбільше за онлайн-записом транспортних засобів перетнуло пункти пропуску з Польщею - 551 тисяча. З Румунією - понад 180 тисяч; більш як 120 тисяч - з Молдовою; з Угорщиною - 102 тисячі, зі Словаччиною - майже 54 тисячі.

mtu.gov.ua

Читайте також:

Загалом у системі зареєструвалися понад 100 тисяч унікальних користувачів із різних країн - водіїв та перевізників. Застосунок "єЧерга" на телефон був завантажений понад 84 тисячі разів.

Раніше ми писали, що з 18 травня 2024 року інспектори Державної прикордонної служби України в пунктах пропуску будуть перевіряти наявність військово-облікового документа в окремих категорій громадян.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK