Блокада польсько-українського кордону: «Шегіні-Медика» поки що працюють у звичайному режимі

Анонсоване блокування кордону польськими протестувальниками поки не почалось.
Блокада польсько-українського кордону: «Шегіні-Медика» поки що працюють у звичайному режимі
ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

9 червня пункт пропуску "Шегіні-Медика" на кордоні з Польщею поки що працює у штатному режимі. Про якісь зміни ситуації Держприкордонслужба інформуватиме додатково.

Про це повідомляє "Економічна правда", з посиланням на коментар речника Держприкордонслужби України Андрія Демченка.

Читайте також:

«Напрямок пунктів пропуску "Шегіні-Медика" працює у штатному режимі. Станом на сьогодні всі категорії транспортних засобів перетинають кордон в обох напрямках без перешкод. Від польської сторони ми не отримували поки що підтвердження про початок блокування руху польськими фермерами. З огляду на те, що наразі немає підтвердження, а також не надходила більш детальна інформація про можливі дії протестувальників, я не виключаю, що блокування руху для транспортних засобів сьогодні не відбудеться. Звичайно, хочеться, щоб такі дії взагалі не відбувалися, але не можна виключати, що вони на цьому напрямку відкладаються, враховуючи, що вони анонсувалися», – заявив Андрій Демченко.

Спікер ДПСУ уточнив, що у разі надходження іншої інформації Державна прикордонна служба України повідомлятиме додатково.

Як повідомляла раніше прес-служба ДПСУ, польські фермери можуть заблокувати рух у напрямку пункту пропуску «Медика-Шегені» з 9 червня до кінця вересня.

Раніше ми писали про те, що 7 червня польські фермери розблокували проїзд вантажного транспорту через пункт пропуску "Рава-Руська".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK