В Україні виготовлятимуть БМП Lynx: коли випустять першу бойову машину

Rheinmetall планує розпочати виробництво бойових машин піхоти Lynx в Україні.
В Україні виготовлятимуть БМП Lynx: коли випустять першу бойову машину
Ukraine Recovery Conference / mspu.gov.ua

Німецький оборонний гігант Rheinmetall вироблятиме в Україні бойові броньовані машини Lynx. Про це повідомив CEO Rheinmetall Армін Паппергер на Ukraine Recovery Conference, передає пресслужба Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості.

Читайте також:

"Зараз ми успішно створюємо не тільки добрі відносини, але і лінії продукції. Я був в Україні, у нас було відкриття першої фабрики в Україні. Ми там ремонтуємо бойові машини піхоти, пізніше ми там ремонтуватимемо і гаубиці. Та найважливіше, у чому ми дійшли згоди, що наприкінці цього року в нас буде перша бойова машина піхоти, яка буде зроблена в Україні", - сказав Паппергер.

За його словами, німецький народ підтримує надання фінансової допомоги Україні, але її треба збільшувати та планувати більш довгострокову співпрацю.

"Зараз у нас стратегія на 6, можливо, 12 місяців. Цього недостатньо, якщо ви ведете війну проти Росії, проти дуже небезпечного контрагента. Я дуже сподіваюся, що цього не буде, але якщо Україна програє, у Європи буде дуже масштабна проблема", - заявив CEO Rheinmetall.

Читайте також:

Він додав, що збільшення бюджету на допомогу Україні дозволить створювати більші спільні підприємства між європейськими й українськими компаніями, і це стане ключем до успіху.

Раніше ми писали, що в Україні почав роботу перший цех із ремонту та виробництва бронетехніки в рамках створеного спільного підприємства АТ "Українська оборонна промисловість" та світового оборонного гіганта Rheinmetall.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK