Укроборонпром та Rheinmetall відкрили перший спільний цех в Україні: що будуть виробляти

Відкриття цеху пришвидшить відновлення бойових машин і повернення їх на передову, а згодом дозволить виробляти нову техніку для Сил безпеки та оборони України.
Укроборонпром та Rheinmetall відкрили перший спільний цех в Україні: що будуть виробляти
В Україні запрацював перший цех Rheinmetall та Укроборонпрому / mspu.gov.ua

В Україні розпочав роботу перший цех із ремонту та виробництва бронетехніки в рамках створеного спільного підприємства АТ "Українська оборонна промисловість" і світового оборонного гіганта Rheinmetall. Про це повідомила пресслужба Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості.

Читайте також:

Зазначається, що головне призначення нового майданчика - ремонт і виробництво військової техніки німецьких зразків. Це пришвидшить відновлення бойових машин і повернення їх на передову, а згодом дозволить виробляти нову техніку для Сил безпеки та оборони України силами українських зброярів.

"Відкриття першого спільного сервісного центру з Rheinmetall в Україні є надзвичайно важливим для зміцнення нашого оборонного потенціалу. Це дасть нам змогу забезпечити швидкий ремонт і обслуговування німецької техніки безпосередньо на території України, що значно підвищить ефективність наших Збройних сил", - зазначив заступник міністра оборони Дмитро Кліменков.

Читайте також:

На спільному виробничому майданчику працюють українські фахівці, а технічний нагляд здійснюють представники німецького партнера.

Раніше ми писали, що "Українська оборонна промисловість" та німецький оборонний концерн Rheinmetall створили спільне підприємство.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK