Економічне бронювання «по-одеськи»: на хабарі у $4 тисячі затримано співробітника ТЦК

Йому загрожує від 5 до 10 років ув'язнення.
Економічне бронювання «по-одеськи»: на хабарі у $4 тисячі затримано співробітника ТЦК
od.npu.gov.ua

Працівника районного ТЦК на Одещині затримано Нацполіцією при отриманні хабара в $4000 за невручення повістки та відстрочки від мобілізації військовозобов'язаного.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції на Одещині.

Читайте також:

У поліції зазначили, що оперативники управління стратегічних розслідувань на Одещині та слідчі слідчого управління обласної поліції заблокували корупційну схему ухилення призову на військову службу працівником одного з РТЦК.

«За 4000 доларів винагороди фігурант обіцяв не вручати повістку. Також у «вартість» входило надання порожнього бланку повістки з мокрою печаткою для самостійного заповнення та проставлення необхідної дати нібито явки до ТЦК. Фейкова повістка мала виключити можливість вручення реальної, а потім відстрочити призов на військову службу», - повідомили у Нацполіції.

Затримали фігуранта під час отримання ним другої частини траншу у тисячу доларів у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовцем) КК України. Вирішується питання обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна», – зазначили в одеській поліції.

Раніше ми писали про те, що судитимуть екс-начальника Одеського ТЦК, який незаконно збагатився на 142 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK