Обленерго активно купують електроенергію: хто і на що ще витрачав 17 млрд

Складено рейтинг тендерів за минулий тиждень.
Обленерго активно купують електроенергію: хто і на що ще витрачав 17 млрд
Allef Vinicius / unsplash.com

У системі «Прозорро» минулого тижня було розміщено 61 тисячу повідомлень про тендери на загальну суму 16,92 млрд грн. Лідерами із закупівель стали низка обленерго, які активно купували електроенергію для компенсації технологічних втрат.

Про це повідомляють "Наші гроші".

Читайте також:

Видання опублікувало ТОП-10 тендерів за обсягами закупівель.

  1. АТ «Вінницяобленерго» на 1 млрд 673,01 млн грн купило у ТОВ «Енера» електроенергію для компенсації технологічних втрат.
  2. АТ «Сумиобленерго» на 1 млрд 44,75 млн грн купило електроенергію у ТОВ «Енера».
  3. АТ «Чернігівобленерго» на 823,26 млн грн купило електроенергію у ТОВ «Енера».
  4. ПАТ «Укрнафта» на 718,2 млн грн замовило у ТОВ «Енергофінанс» спорудження свердловин №№ 537, 538 і 539 Бугруватівського родовища (під ключ).
  5. АТ "Укргазвидобування" на 385,91 млн грн купило дизельне паливо у ТОВ "Альянс енерго трейд".
  6. ПрАТ "Укргідроенерго" на 348,98 млн грн купило у RIA energy sro регулятори швидкості, соленоїдних клапанів управління для гідроагрегатів Г1-Г6 та датчиків рівня води верхнього та нижнього б'єфів для Київської ГАЕС філії «Каскад Київських ГЕС та ГАЕС» ПрАТ «Укргідроенерго».
  7. ДП Міноборони «Державний оператор тилу» закупили на 307 млн грн у ТОВ «АК-Інвестпром» бронежилети модульні моделі «Дефендер-84» (Тип 2, Рівень П, Вид 5, комплектність 1-5).
  8. АТ «Укргазвидобування» на 247,07 млн грн замовило Solar Turbines Europe SA послуги з капітального ремонту газотурбінних двигунів виробництва компанії Solar Turbines.
  9. ПрАТ «Підприємство з експлуатації електричних мереж «Центральна енергетична компанія» на 220,88 млн грн купило у ТОВ «Енера» електроенергію для компенсації технологічних втрат.
  10. КП «Інформатика» КМДА на 204,61 млн грн купило у ДП «Хідден» ТОВ «Хідден Енерджі» обладнання для керування зовнішнім освітленням.

Раніше ми писали про те, що 2500 дронів не надійшли на передову, оскільки майже місяць столична влада не підписує договір з постачальником.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK