Тендери на 17 млрд: що, у кого і за скільки купувала держава минулого тижня

Журналісти проаналізували Топ 10 найбільших держзакупівель у системі «Прозоро»
Тендери на 17 млрд: що, у кого і за скільки купувала держава минулого тижня
Gabrielle Henderson / unsplash.com

З 3 по 8 червня у системі «Прозорро» оприлюднено 59 тис. повідомлень про закупівлю на 17,38 млрд грн. Найбільший тендер був у «Державного оператора тилу» на закупівлю продуктів на суму 1 млрд 560 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші".

Читайте також:

Журналісти видання склали список Топ-тендерів тижня, до якого увійшли:

  1. ДП Міноборони "Державний оператор тилу", яке закупило продуктів харчування у ТОВ "Охтирка м'ясопродукт" на суму 1 560,09 млн грн.
  2. Державна митна служба, яка замовила реконструкцію міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» на українсько-польському кордоні компанії Unibep SA на суму 979,95 млн грн.
  3. Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернігівській області, яка замовила будівництво мосту через річку Десна на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі (м. Гомель) ТОВ «Група компаній «Автострада» на суму 782,07 млн грн. .
  4. ПАТ «Укрнафта», яка замовила спорудження свердловин №179 та №174 Анастасівського родовища (під ключ) ТОВ «Енергофінанс» на суму 554 млн грн.
  5. Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області, яка замовила послуги з експлуатації автомобільних доріг загального користування державного значення у Запорізькій області у межах підконтрольних територій України та штучних споруд на них ТОВ «Амструд» на суму 520 млн грн.
  6. КП «Дирекція з капітального будівництва та реконструкції «Київбудреконструкція», яке замовило реконструкції дамб мулових полів №1 та №2 Бортницької станції аерації ТОВ «Синергія буд» на суму 382,96 млн грн..
  7. ДП Міноборони "Державний оператор тилу", яке купило продукти у ТОВ "Буський консервний завод" на суму 279,90 млн грн.
  8. Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради, який замовив послуги з благоустрою населених пунктів; послуги з утримання та технічного обслуговування об'єктів вуличного освітлення міста КП «Міськсвітло» Дніпровської міськради на суму 233,75 млн грн.
  9. ДП «Поліграфічний комбінат «Україна», яке замовило виготовлення бланків документів ТОВ «Поллі-сервіс» у сумі 232,48 мдн грн.
  10. Національна поліція України, яка купила легкові автомобілі спеціалізованого призначення типу седан у ТОВ "Спец-Ком-Сервіс" на суму 196,40 млн грн.

Раніше ми писали про те, що держкомпанія «Укргідроенерго» у 2022-2024 роках. замовила облаштування протидронового захисту та відновлення об'єктів різних ГЕС на загальну суму 10,39 млрд грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK