"Щоб уникнути маніпуляцій": в Укренерго пообіцяли скасувати тендер на закупівлю кондиціонерів

В Укренерго повідомили, що ремонтуватимуть наявні системи кондиціонування.
"Щоб уникнути маніпуляцій": в Укренерго пообіцяли скасувати тендер на закупівлю кондиціонерів
Укренерго скасує тендер на закупівлю кондиціонерів / facebook.com/npcukrenergo

НЕК "Укренерго" скасує тендер на закупівлю систем кондиціонування, щоб уникнути маніпуляцій. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

"Сьогодні тендер на закупівлю систем кондиціонування буде скасовано. Процедуру скасування згідно законодавства вже розпочав наш закупівельний підрозділ. З моменту, коли компанія закликала всіх не вмикати кондиціонери, спліт-системи в наших будівлях та офісах не працюють", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в компанії, опублікований на Prozorro тендер на заміну спліт-систем, яким 16 та 13 років, сервісні служби почали готувати на початку 2024 року, коли енергосистема повністю покривала потреби споживачів. 

Читайте також:

В Укренерго запевнили, що кондиціонери планували придбати для "безперебійного охолодження технічних приміщень: акумуляторної кімнати та ліфтового машинного залу".

"Ми все купуємо в суворій відповідності до закону та правил прозорості, тому підготовка процедур займає певний час. Оголошення цього тендеру, на жаль, збіглося з вимушеними обмеженнями енергопостачання внаслідок російських обстрілів. Задля уникнення маніпуляцій тендер буде відмінено", - наголосили в пресслужбі.

Компанія також повідомила, що ремонтуватиме наявні системи кондиціонування.

Читайте також:

"Тендерна процедура відновиться тоді, коли будуть скасовані всі відключення. Ми також переглянемо всі наші актуальні закупівлі на предмет охолоджуючих пристроїв", - підсумували в НЕК.

Раніше ми писали, що Укренерго оголосило тендер на закупівлю кондиціонерів для потреб апарату керування. Їхнє придбання та встановлення обійдеться бюджету держкомпанії приблизно в 630 тисяч гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK