В Україні запустили грантову програму для бізнесу на 480 тисяч євро: хто отримає гроші

Малі та середні підприємства зможуть отримати фінансування до 40 тисяч євро на розвиток власного експорту та інновацій.
В Україні запустили грантову програму для бізнесу на 480 тисяч євро: хто отримає гроші
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Міністерство економіки України разом із ЄС та урядом Німеччини дали старт новій грантовій програмі на 480 тисяч євро, у рамках якої 12 малих та середніх підприємств зможуть отримати фінансування до 40 тисяч євро на розвиток власного експорту та інновацій і консультаційну підтримку від експертів. Про це повідомили в Мінекономіки.

Читайте також:

Взяти участь у грантовій програмі можуть малі та середні українські бізнеси, які працюють у секторах переробної промисловості (харчова, легка промисловість, машинобудування, будівництво, виготовлення меблів тощо), креативної індустрії (мода, дизайн тощо), а також інших галузей з експортним та інноваційним потенціалом.

Передбачається, що в межах проєкту 12 відібраних учасників отримають грант у розмірі до 40 000 євро кожен, а також групові та індивідуальні консультації від експертів, нетворкінг-сесії та інші активності, які допоможуть виявити та усунути процеси, що "блокують" бізнес на шляху до експорту та інноваційного розвитку. 

Читайте також:

Подати заявку для участі в грантовій програмі можна до 23:59 25 червня 2024 року на сайті проєкту.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів удвічі збільшив граничну суму грантової допомоги на розвиток бізнесу за програмою "Власна справа", яка є компонентом програми "єРобота", для тих підприємців, які працюють у Харкові чи Харківській області. Тепер вони можуть отримати допомогу від держави на суму до 500 тисяч грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK