УЗ отримала ліцензію залізничного перевізника в Польщі

Компанія Ukrainian Railways Cargo Poland отримала можливість повноцінного виходу на європейський ринок залізничних вантажоперевезень.
УЗ отримала ліцензію залізничного перевізника в Польщі
Ілюстративне фото / t.me/UkrzalInfo

Компанія Ukrainian Railways Cargo Poland отримала можливість повноцінного виходу на європейський ринок залізничних вантажоперевезень. Управління залізничного транспорту Польщі надало відповідну ліцензію залізничного перевізника. Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Читайте також:

"Отримання ліцензії - це ще один крок на шляху створення повноцінного міжнародного залізничного оператора, який зможе запропонувати своїм клієнтам єдиний транскордонний транспортний сервіс. Також працюємо над розробкою та узгодженням нових міжнародних маршрутів", - зазначив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

Планується, що Ukrainian Railways Cargo Poland на першому етапі своєї роботи як перевізника сконцентрується на підвищенні обсягу перевезень через українсько-польські прикордонні переходи. 

Читайте також:

Таким чином польські та українські вантажовідправники отримають послугу перевезення "від дверей до дверей" та від одного оператора, без необхідності укладати низку договорів із різними компаніями.

Крім того, компанія в майбутньому планує оперувати рухомим складом для колії шириною і 1435, і 1520 мм, що дозволить ефективно працювати на всіх прикордонних переходах з Польщею. Очікується, що повноцінні комплексні послуги з перевезень Ukrainian Railways Cargo Poland розпочне вже наступного року. 

Читайте також:

АТ "Укрзалізниця" 30 червня 2023 року зареєструвало майбутнього європейського оператора, що з'єднуватиме своєю роботою перевезення Україною та європейськими країнами, ТОВ "Ukrainian Railways Cargo Poland" (Варшава, Польща).

Раніше ми писали, що на Закарпатті почали проєкт будівництва європейської колії, яку прокладуть від Ужгорода до Чопа.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK