Швидка обробка та доставка посилок: Укрпошта відкрила потужний сортувальний термінал в Одесі

На новому терміналі Укрпошти в Одесі встановлене обладнання та програмне забезпечення українського виробника, яке обробляє три посилки на секунду.
Швидка обробка та доставка посилок: Укрпошта відкрила потужний сортувальний термінал в Одесі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Укрпошта відкрила логістичний термінал з автоматизованими сортувальними лініями в Одесі, який забезпечує швидку обробку й доставку відправлень для всього Півдня України. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Зазначається, що обладнання для ліній сортування дрібних та великих відправлень дозволяє обробляти до 270 000 посилок на добу.

Разом із перебудовою логістичних маршрутів це уможливить доставку відправлень клієнтам в Одеській, Херсонській та Миколаївській областях протягом доби після сортування.

Читайте також:

"На новому терміналі Укрпошти, який розпочав свою роботу в Одесі, встановлене обладнання та програмне забезпечення українського виробника, яке обробляє три посилки на секунду", - йдеться в повідомленні.

Відкриття Одеського терміналу є частиною стратегії розвитку та модернізації Укрпошти, яку компанія розпочала у 2021 році. Наразі компанія встановила 17 автоматизованих ліній у семи містах України: девять ліній сортують дрібні відправлення, вісім - великі посилки. 

Читайте також:

Протягом наступних двох місяців Укрпошта обіцяє відкривати в містах по всій Україні нові термінали, логістичні центри та депо з інноваційним обладнанням.

Завершити автоматизацію потужностей у всіх 7 терміналах та 16 логістичних центрах Укрпошта планує в 2024 році.

Раніше ми писали, що національний поштовий оператор Укрпошта спрощує та індексує вартість послуг на відправлення по Україні в межах тарифів "Укрпошта. Стандарт" та "Укрпошта. Експрес" з 1 липня 2024 року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK