Укрпошта запустила першу автоматизовану сортувальну лінію: деталі

Цього року Укрпошта планує запустити ще 4-5 нових ліній.
Укрпошта запустила першу автоматизовану сортувальну лінію: деталі
Укрпошта запустила автоматизовану сортувальну лінію / facebook.com/ukrposhta

У державній Укрпошті запрацювала перша автоматизована сортувальна лінія. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

"Завдяки впровадженню 1-го конвеєру на 64 напрями швидкість обробки дрібних посилок збільшиться до 8 тис. од./год! Лише 1 смуга може сортувати понад 150 тис. посилок на добу. Це у 8 разів більше, ніж наші працівники вручну обробляли раніше" , - йдеться в повідомленні.

За словами генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського, цього року планується встановити ще 4-5 нових ліній, а в 2024 році повністю перейти на автоматизований режим сортування по всій країні.

Читайте також:

Зазначається, що на виготовлення та впровадження першого конвеєру на 64 напрямки пішло 5 місяців. На виготовлення та запуск наступних конвеєрів відведено 4-12 тижнів залежно від кількості напрямів сортування.

У компанії розповіли, що UIS Tilt tray sorter - це сортувальник, розроблений українськими інженерами. Більше 90% його складових виготовлено на 10 різних промислових підприємствах України, а сортуванням керує власне ПЗ на базі Oracle.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів України затвердив склад наглядової ради АТ "Укрпошта". Конкурсний відбір пройшли п'ять незалежних членів та два представники держави.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK