Директору КК "Київавтодор" повідомили про підозру в завданні збитків на ремонті дороги

Керівника Київавтодору підозрюють у завданні мільйонних збитків на ремонті дороги Р - 19 Фастів - Митниця - Обухів - Ржищів.
Директору КК "Київавтодор" повідомили про підозру в завданні збитків на ремонті дороги
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Колишньому заступнику керівника Служби автомобільних доріг у Київській області, чинному генеральному директору КК "Київавтодор" повідомили про підозру в службовій недбалості. Про це розповіли в Київській міській прокуратурі.

Читайте також:

За матеріалами слідства, у 2019 році між Службою автомобільних доріг у Київській області та приватним товариством укладено угоду на здійснення поточного середнього ремонту автомобільної дороги Р - 19 Фастів - Митниця - Обухів - Ржищів.

"Надалі, перебуваючи на посаді заступника начальника з розвитку доріг Служби автомобільних доріг у Київській області, підозрюваний не перевірив достовірність даних, внесених до актів приймання виконаних будівельних робіт, та підписав їх", - йдеться в повідомленні.

Згідно з висновками експертів вартість будівельних робіт, які не могли бути прийняті, оскільки потребують перероблення, складає 42 млн гривень, з яких саме підозрюваний прийняв роботи на суму понад 14 млн гривень.

Читайте також:

Слідство триває. Чиновнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів виділив із резервного фонду державного бюджету понад 2,38 млрд гривень на відновлення автошляхів у прикордонних та прифронтових регіонах.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK