Тисячі робочих місць та 6 млрд грн інвестицій: на Київщині з'явиться новий індустріальний парк

Сьогодні до Реєстру індустріальних парків було включено ще один парк, який забезпечить роботою близько 3000 мешканців Київщини.
Тисячі робочих місць та 6 млрд грн інвестицій: на Київщині з'явиться новий індустріальний парк
Ілюстративне фото / depositphotos.com

На Київщині з'явиться новий індустріальний парк. Рішення про включення "Грін Індастріал парк" до Реєстру індустріальних парків ухвалив Кабінет Міністрів на засіданні 18 липня 2024 року. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки.

Читайте також:

"Продовжуємо розвивати такий важливий напрямок економічної політики "Зроблено в Україні", як індустріальні парки. Сьогодні до Реєстру включили ще один парк, який забезпечить роботою близько 3000 мешканців Київщини. "Грін Індастріал парк" став вже 18-м парком, включеним до Реєстру цього року. Це свідчить про посилену зацікавленість бізнесу в роботі в такому форматі", - прокоментував заступник міністра економіки Віталій Кіндратів.

"Грін Індастріал парк" розміститься на площі 62 га в Новопетрівській сільській територіальній громаді Вишгородського району.

Читайте також:

Розроблена ініціаторами концепція парку передбачає залучення в його розвиток близько 6 млрд грн інвестицій. Зокрема, майже 4,3 млрд грн планує вкласти ініціатор створення "Грін Індастріал парк" - ТОВ "Промислово-технологічний парк "Київщина". Ще понад 1,5 млрд грн очікується від потенційних учасників.

Парк спеціалізуватиметься, зокрема, на виробництві будівельних конструкцій і виробів, готових металевих виробів (крім машин й устаткування), машинобудуванні, харчових продуктів тощо. Також концепція парку передбачає розміщення на його території підприємств, які займаються науково-технічною діяльністю, діяльністю у сфері інформації та телекомунікацій.

Читайте також:

Враховуючи сьогоднішнє рішення, у Реєстр індустріальних парків включено вже 86 парків.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів України включив індустріальний парк "Р-33" в Одеській області в Реєстр індустріальних парків.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK