Перевірки якості пального на АЗС відновили: що відомо

На Рівненщині вперше з початку повномасштабної війни екоінспектори провели перевірку якості пального.
Перевірки якості пального на АЗС відновили: що відомо
Ілюстративне фото / Getty Images

Уперше з початку дії воєнного стану Державна екологічна інспекція поновила позапланові перевірки якості пального на АЗС. Про це повідомили в Держекоінспекції.

Читайте також:

Так, 16 липня 2024 року першу перевірку провели поблизу смт Гоща на Рівненщині після звернення споживача відповідної продукції щодо неналежної якості пального А-95 Євро5-Е 5.

Такі позапланові перевірки відновлено нещодавно у зв'язку зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів від 7 листопада 2023 року №1167 до постанови КМУ №303 "Про припинення заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану". 

Читайте також:

Зазначається, що позапланові перевірки відбуваються протягом періоду воєнного стану, зокрема за наявності загрози, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров'я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави.

Раніше ми писали, що 18 липня Верховна Рада України ухвалила законопроєкт №11256-2 щодо підвищення акцизного податку на пальне.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK