У Римі відкрилося перше відділення Нової пошти: які послуги доступні

Перше італійське відділення Нової пошти було відкрито в грудні в Мілані. Тепер відділення запрацювало і в столиці Італії - Римі.
У Римі відкрилося перше відділення Нової пошти: які послуги доступні
Ілюстративне фото / facebook.com/nova.poshta.official

Рим став другим містом Італії, де Нова пошта відкрила своє відділення. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Перше італійське відділення Нової пошти було відкрито в грудні в Мілані. Тепер відділення запрацювало і в столиці Італії - Римі - за адресою Via Albalonga 9-11. Відділення працює щодня, з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 20:00, у суботу та неділю з 9:00 до 18:00. 

У відділенні клієнти зможуть відправляти документи, посилки та вантажі до 100 кг до та з України, всередині країни та між європейськими країнами присутності Нової пошти.

До того ж незабаром у Римі та передмісті запрацює власна кур'єрська доставка Нової пошти, як це вже працює у Мілані. Водночас клієнти зможуть відправляти посилки в будь-який куточок країни.

Читайте також:

А з червня клієнтам стала доступна нова послуга доставки в поштомати та пункти видачі посилок від партнерській мережі GLS, які працюють у будь-якому куточку країни. 

Раніше ми писали, що українська логістична компанія "Нова пошта" вийшла на ринок Франції, відкривши 100-е відділення в Європі.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK