«ПриватБанк» запровадив можливість покупок в Інтернеті у розстрочку: деталі

Новий сервіс спрямований на допомогу бізнесу у залученні нових клієнтів.
«ПриватБанк» запровадив можливість покупок в Інтернеті у розстрочку: деталі
ілюстративне фото / korrespondent.net

«ПриватБанк» розробив нову функціональну послугу "Оплата частинами", яка дозволить інтернет-підприємцям збільшити свої продажі, залучаючи нових та утримуючи старих клієнтів.

Про це повідомляє Mezha з посиланням на прес-службу банку.

“Тепер інтернет-торговці можуть надавати своїм покупцям унікальну можливість оплати покупок одночасно карткою та в “Оплату частинами” / “Миттєву розстрочку”, – зазначили у "ПриватБанку".

Читайте також:

Видання повідомляє, що для використання нової функції підприємцю необхідно активувати її у налаштуваннях особистого кабінету "Оплати частинами". Після цього клієнти магазину зможуть платити вартість покупки частково власними грошима з картки, а залишок оформити в «Оплату частинами» або «Миттєву розстрочку».

"Це дозволить не лише залучати нових клієнтів з лімітом "Оплати частинами", а й утримати тих, в кого його не вистачає", - упевнені в банку.

Видання зазначає, що новий сервіс доступний для продавців в інтернет-магазинах, соціальних мережах, торгових майданчиках та його вже використовують понад 160 партнерів "Оплати частинами". При цьому продавати можна як техніку, одяг, меблі, товари для дому, так і навчання, курси та багато інших товарів.

Раніше ми писали про те, що 35% сукупного прибутку всіх українських банків припадає на державний «ПриватБанк».



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK