Будівництво метро на Виноградар: Київський метрополітен уклав договір з "Автострадою"

Строк виконання будівельних робіт складає 30 місяців, а їхня вартість - 13 785 000 000 грн.
Будівництво метро на Виноградар: Київський метрополітен уклав договір з "Автострадою"
Будівництво метро на Виноградар, 2020 рік / kyivcity.gov.ua

КП "Київський метрополітен" уклало договір на продовження робіт із будівництва Сирецько-Печерської лінії метрополітену в напрямку житлового масиву Виноградар. Переможцем тендера стало ТОВ "Група компаній "Автострада". Про це повідомили в КМДА.

Читайте також:

Зазначається, що строк виконання будівельних робіт складає 30 місяців, а їхня вартість - 13 785 000 000 грн.

Нині триває оформлення всіх дозвільних документів, що передбачені законодавством, і передавання будівельних майданчиків підрядній організації. Після цього розпочнуться безпосередньо будівельні роботи.

"Будівництво метро на Виноградар - важливий міський проєкт, реалізація якого забезпечить житловий масив Виноградар і мешканців Подільського району швидкісним пасажирським транспортом, а також цілодобовими надійними укриттями", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

У КМДА нагадали, що в грудні 2023 року КП "Київський метрополітен" у судовому порядку розірвав договір з АТ "Київметробуд". Причина припинення дії договору - незадовільні терміни виконання підрядною організацією будівельних робіт. 

Також за позовом Київського метрополітену в судовому порядку вирішується питання щодо стягнення частини попередньої оплати, використання якої не підтверджено відповідними актами виконаних робіт, а також штрафних санкцій.

Раніше ми писали, що двом чиновникам КП "Київський метрополітен": начальнику служби колії, тунельних споруд та будівель і головному інженеру - повідомили про підозру. Їм інкримінують службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK