Вартість чергового бізнесу з українським корінням досягла $1 млрд

Компанія стала сьомим «єдинорогом», заснованим українцями.
Вартість чергового бізнесу з українським корінням досягла $1 млрд
Annie Spratt / unsplash.com

Заснована українцями технологічна платформа для оренди та управління нерухомістю Rentberry успішно завершила фінансування серії А, в рамках якої залучила $90 млн. До фінансування приєдналися Berkeley Hills Capital та GTM Capital, що підняло оцінку компанії до $1 млрд.

Про це повідомляє AIN із посиланням на інформацію від компанії.

Читайте також:

Зазначається, що таким чином Rentberry став сьомим «єдинорогом» з українським корінням після Creatio, GitLab, People.ai, Grammarly, Unstoppable Domains та airSlate.

Повідомляється, що штаб-квартира Rentberry знаходиться у Сан-Франциско, проте команда здебільшого складається з українських фахівців. Rentberry продовжує масштабувати та розширює свої послуги, у тому числі середньострокову оренду та модульні будинки у Сполучених Штатах, Європі та Азії. А зараз стартап Rentberry планує придбання збанкрутілого WeWork. 100% бізнесу оцінили у $550-650 млн.

Видання зазначає, що Rentberry – це платформа для оренди та управління нерухомістю на основі штучного інтелекту, яку у 2015 році заснували українці Олексій Любінський, Лілія Остапчук, Олександр Котовсков та Денис Голубовський. В даний час Rentberry має понад 25 млн активних користувачів та операції більш ніж у 60 країнах.

Довідково: Компанія-єдиноріг (англ. Unicorn company) — компанія-стартап, яка отримала ринкову оцінку вартості у розмірі понад $1 млрд.

Раніше ми писали про те, що резиденти Дія.City сплатили 8,4 мільярда гривень податків до українського бюджету за півроку, що майже стільки ж, як за весь минулий рік.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK