Нова пошта розширює свої послуги в Румунії: що тепер доступно клієнтам

Тепер доставку посилок з України до Румунії можна замовити не тільки на адресу одержувача або у відділення Нової пошти, а й у поштомати та пункти видачі Cargus.
Нова пошта розширює свої послуги в Румунії: що тепер доступно клієнтам
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Нова пошта запустила послугу доставки в поштомати та пункти видачі Cargus в Румунії. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Так, тепер доставку документів та посилок з України в Румунію можна замовити не тільки на адресу отримувача чи у відділення Нової пошти, але й у 2000 партнерських поштоматів та пунктів видачі мережі Cargus SHIP & GO.

Відправлення можна оформити як у відділенні Нової пошти, так і онлайн через сайт, мобільний додаток чи бізнес кабінет. Доступна доставка в 180 поштоматів або більше ніж 1700 пунктів видачі Cargus SHIP & GO у будь-якому місті в Румунії. 

Читайте також:

Термін доставки з України в поштомат чи пункт видачі в Румунії - від 5 днів, а з Молдови - від 3 днів. Термін зберігання посилки в поштоматі - 2 доби, а далі вона буде переадресована в найближче відділення Nova Post. У пункті видачі посилка може чекати отримувача 3 дні. 

Зазначається, що для доставки в поштомат та пункт видачі приймаються посилки з оголошеною вартістю до 1000 RON (8750 грн) та вагою до 15 кг.

Читайте також:

Вартість доставки з України в Румунію в пункти видачі й поштомати залишається на рівні тарифу на доставку у відділення Нової пошти в Румунії:

  • документи - 500 грн;
  • посилки до 2 кг - 550 грн;
  • посилки до 10 кг - 850 грн;
  • посилки до 30 кг - 1800 грн.

Раніше ми писали, що Рим став другим містом в Італії, де Нова пошта відкрила своє відділення.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK