Робочі місця та інвестиції: на Хмельниччині створили новий індустріальний парк

Індустріальні парки - це ключова складова програми "Зроблено в Україні".
Робочі місця та інвестиції: на Хмельниччині створили новий індустріальний парк
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У Волочиську на Хмельниччині з'явиться новий індустріальний парк "Ф'юче Індастрі Хаб". Кабінет Міністрів ухвалив рішення про його включення до Реєстру індустріальних (промислових) парків 1 жовтня 2024 року. Про це повідомили в Міністерстві економіки.

Читайте також:

"Індустріальні парки - це ключова складова програми "Зроблено в Україні". Вони забезпечують не лише створення нових робочих місць, а й розвиток регіонів та залучення інвестицій. Це сприяє переходу України до переробної економіки", - прокоментував заступник міністра економіки Віталій Кіндратів.

Зазначається, що ініціатором створення парку є ТОВ "Віннер Інвест Капітал". Загальний обсяг інвестицій у проєкт становить близько 1 мільярда гривень, з яких 113 мільйонів - власні кошти компанії. 

Проєкт сприятиме створенню 350 робочих місць у таких сферах, як переробка харчових продуктів, альтернативна енергетика та науково-технічна діяльність.

Читайте також:

До Реєстру індустріальних парків уже включено 93 об'єкти. У бюджеті на 2024 рік на підтримку програми закладено 1 мільярд гривень.

Раніше ми писали, що в Калуші Івано-Франківської області з'явиться новий індустріальний парк, унаслідок буде створено понад дві тисячі робочих місць.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK