Ще три індустріальні парки в Україні отримали держфінансування: які суми

"Коростень", "БФ Термінал" та "Вінницький індустріальний парк" отримали державне фінансування в межах політики "Зроблено в Україні".
Ще три індустріальні парки в Україні отримали держфінансування: які суми
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Ще три індустріальні парки "Коростень", "БФ Термінал" та "Вінницький індустріальний парк" отримали державне фінансування в межах політики "Зроблено в Україні". Про це повідомили в Міністерстві економіки.

Читайте також:

Керуюча компанія парку "Коростень" на Житомирщині отримає фінансування від держави обсягом 83,5 млн гривень із необхідних 167 млн гривень для будівництва під'їзної дороги.

Для індустріального парку "БФ Термінал" у Закарпатській області будуть побудовані залізничні колії та електрична інфраструктура на загальну суму 316,6 млн гривень. Коштом державного бюджету буде профінансовано приблизно 148 млн гривень із зазначеної суми.

Читайте також:

На території парку "Вінницький індустріальний парк" будуть облаштовані проїзди загальною вартістю в майже 232 млн гривень. Тож участь держави в реалізації цього проєкту становитиме приблизно 116 млн гривень. 

Державна програма стимулювання розвитку індустріальних парків передбачає фінансування до 150 мільйонів гривень для забезпечення будівництва необхідної інфраструктури. Кошти надаються на безповоротній основі, покриваючи до 50% кошторисної вартості робіт, таких як облаштування території або будівництво інженерно-транспортної інфраструктури. 

Читайте також:

Також програма передбачає компенсацію до 50% вартості приєднання до електромереж. Для деокупованих територій держава покриває 80% вартості.

Раніше ми писали, що в Україні перший індустріальний парк отримав фінансування за державною програмою стимулювання розвитку індустріальних парків у рамках політики "Зроблено в Україні".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK