Україна отримала від Туреччини 1000 дозволів на вантажні перевезення

Українським перевізникам доступні турецькі дозволи на перевезення в/з третіх країн.
Україна отримала від Туреччини 1000 дозволів на вантажні перевезення
На початку 2024 року Україна та Туреччина домовилися про збільшення транспортних квот на 40% - до 3500 / Колаж: dengi.ua

Україна отримала 1000 дозволів на вантажні перевезення від Туреччини. Вказані дозволи дають можливість українським компаніям виконувати перевезення з третіх країн до Туреччини або з Туреччини до третіх країн. Про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та територій.

Читайте також:

"Двосторонні та транзитні перевезення між Україною та Туреччиною вітчизняні перевізники і надалі можуть виконувати без потреби в дозволах завдяки лібералізації вантажних перевезень між Україною та Туреччиною. Остання буде діяти щонайменше до завершення воєнного стану", - йдеться в повідомленні.

Дозволи на перевезення в/з третіх країн доступні до замовлення на сайті Укртрансбезпеки та відповідно до отримання на пунктах видачі дозволів в регіонах. 

Вказана кількість дозволів дозволить покрити потребу до кінця поточного року. 

Читайте також:

На початку 2024 року Міністерство розвитку громад та територій домовилось із Міністерством транспорту та інфраструктури Туреччини про збільшення квоти дозволів на перевезення в/з третіх країн на 40% - до 3500. Майже 2500 дозволів українські перевізники вже використали.

Раніше ми писали, що від системи "Шлях" відключили ще 6 перевізників за системне порушення військовозобов'язаними правил перетину державного кордону.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK