Гранти на підтримку українських технологічних компаній: як отримати
Гранты

Грантова програма триватиме до 31 грудня 2025 року.
Гранти на підтримку українських технологічних компаній: як отримати
ілюстративне фото / usf.com.ua

Український фонд стартапів (УФС) та Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) продовжують Ґрантову програму підтримки українських технологічних компаній, яка триватиме до 31 грудня 2025 року. У рамках програми планується виділити загальну суму 2,5 мільйона доларів США на підтримку перспективних українських компаній на стадіях pre-seed та seed.

Про це свідчать умови отримання гранту, які розміщені на сайті УФС.

Зазначається, що ініціатива спрямована на активний розвиток інновацій, економічне посилення країни та підвищення глобальної конкурентоспроможності українських проектів.

Читайте також:

Повідомляється, що програма дозволить отримати грант до 25 000 доларів США для проектів на стадії Pre-seed та до 50 000 доларів СШАна стадії Seed . У свій час схожою можливістю скористалися такі стартапи як Esper Bionics, Upswot, Finmap, Zeely, Mate Academy, Harmix, а сьогодні ці компанії відомі у всьому світі.

Орієнтовно планується профінансувати 74 команди , з яких:

на стадії pre-seed із загальною сумою до 25 000 доларів США – 48;

на стадії seed із загальною сумою до 50 000 доларів США – 26.

До участі у Ґрантовій програмі допускаються заявники, які сумарно відповідають наступним критеріям:

  • Зареєстровані у встановленому законом порядку суб'єкти підприємницької діяльності, які здійснюють діяльність, спрямовану на отримання прибутку та досягнення соціального ефекту.
  • Відсутність інвестицій, грантових коштів або державної допомоги, що перевищують 500 000 доларів США в еквіваленті за період діяльності.
  • Сукупний прибуток не перевищує 500 000 доларів США в еквіваленті на дату подання заявки за останній рік діяльності.
  • Заявник фактично не перебуває та не здійснює діяльність на тимчасово окупованих Російською Федерацією територіях України, а також не входить до списку санкцій та не є об'єктом спеціальних обмежень (санкцій) відповідно до законів України.

До участі не допускаються:

  • Проекти, профінансовані у рамках Грантових програм BRAVE1 та ініціативи “Seeds of Bravery” від Європейської інноваційної ради.
  • Заявники, що виробляють/створюють обладнання, матеріали, продукцію, товари та/або інші вироби військового призначення.

Раніше ми писали про те, що Business Bridge проект Ukraine-Ready4EU пропонує фінансову підтримку у поєднанні з додатковими консультаціями та допомогою (наприклад, EEN, ECCP, EYE тощо) для 1500 українських МСП, які планують конкретні заходи для більш активної роботи на єдиному ринку ЄС та успішної співпраці з діловими партнерами з ЄС. Український малий та середній бізнес може скористатися фінансовою підтримкою Business Bridge у розмірі 2500 євро.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK