На пасажирських перевізників наклали майже 73 млн грн штрафів: які порушення

Найбільше порушень було виявлено в Чернівецькій області.
На пасажирських перевізників наклали майже 73 млн грн штрафів: які порушення
Ілюстративне фото / depositphotos.com

За 9 місяців 2024 року на пасажирських перевізників наклали майже 73 млн грн штрафів. Про це повідомила пресслужба Укртрансбезпеки.

Читайте також:

Так, за 9 місяців працівники Укртрансбезпеки під час проведення перевірок додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт до пасажирських перевізників застосували адміністративно-господарські санкції (8179 постанов) на суму 72 984 070 грн.

Серед основних порушень, якими зловживали пасажирські перевізники:

  • відсутність на момент проведення перевірки документів, визначених ст. 39 Закону України "Про автомобільний транспорт";
  • порушення режимів праці та відпочинку водіями ТЗ;
  • управління ТЗ без контрольних пристроїв (тахографів).

Читайте також:

Також за вказаний період найбільше порушень було виявлено в Чернівецькій області - 1239 порушень (складено 409 постанов). А найбільшу кількість постанов на порушників було складено в Києві - 730 (виявлено 981 порушення).

Укртрансбезпека закликає перевізників до виконання автотранспортного законодавства та дотримання безпеки перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Раніше ми писали, що Україна отримала 1000 дозволів на вантажні перевезення від Туреччини. Зазначені дозволи дають можливість українським компаніям виконувати перевезення з третіх країн до Туреччини або з Туреччини до третіх країн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK