На Волині зводять вітрову електростанцію, що складатиметься з 20 вітряків

Вітроелектростанція дасть не лише електроенергію області, а й робочі місця.
На Волині зводять вітрову електростанцію, що складатиметься з 20 вітряків
На Волині зводять вітрову електростанцію / voladm.gov.ua

У Володимирському районі Волинської області зводять вітрову електростанцію. Про це повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко, передає пресслужба Волинської облдержадміністрації.

Читайте також:

"Попри війну та щоденні виклики з якими стикається бізнес, на Волині продовжують створювати нові потужні виробництва. Переконався в цьому особисто, побачивши масштаби будівництва вітрової електростанції на Володимирщині, що складатиметься з понад 20 вітряків", - розповів очільник області.

За його словами, роботи виконує міжнародна компанія "Онур Груп".

Зазначається, що будівництво ВЕС передбачає значні інвестиції, які спрямовані не лише на встановлення самих генераторів, а й на створення необхідної інфраструктури. Зокрема, це включає систему доріг, необхідних для спорудження об'єкту, обслуговування й експлуатації. Ними ж зможуть користуватись і жителі навколишніх населених пунктів.

Читайте також:

"Важливо, що вітроелектростанція дасть не лише електроенергію області, а й робочі місця та сприятиме розвитку місцевої інфраструктури", - наголосив Погуляйко.

Раніше ми писали, що багатоквартирний будинок у Києві буде віддавати надлишкову електроенергію, одержувану від сонячної генерації, у загальну енергосистему країни.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK