У поїздах подаватимуть гарячі обіди за рецептом відомого шеф-кухаря: що в меню і скільки коштує

Послуга запрацює цього тижня у тестовому режимі на деяких найдовших рейсах «Укрзалізниці».
У поїздах подаватимуть гарячі обіди за рецептом відомого шеф-кухаря: що в меню і скільки коштує
ілюстративне фото / t.me/UkrzalInfo

У деяких поїздах на найдовших рейсах запускаються у тестовому режимі продажі повноцінних обідів за меню, розробленим відомим українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенком.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

У компанії зазначили, що гарячі страви в потягах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень у сервісі УЗ.

Повідомляється, що з цього тижня розпочинається тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах, а саме:

  • №351/352 Київ — Кишинів
  • №95/96 Київ - Рахів
  • №29/30 Київ — Ужгород
  • №4/3 Запоріжжя — Ужгород

Зазначається, що провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:

  • карпатські деруни;
  • омлет із житомирських яєць;
  • курку з подільською картоплею та овочами;
  • кримськотатарський плов з яловичиною.

«Страви приготовані та заморожені інноваційним способом, що забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігріву. Вартість страв: від 170 до 190 гривень», - повідомили в УЗ.

фото
фото / t.me/UkrzalInfo

фото
фото / t.me/UkrzalInfo

Раніше ми писали про те, що «Укрзалізниця» повернула обсяги пасажирських перевезень до довоєнного рівня – 57,2 млн пасажирів у далекому та приміському сполученні.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK