У деяких поїздах на найдовших рейсах запускаються у тестовому режимі продажі повноцінних обідів за меню, розробленим відомим українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенком.
Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".
У компанії зазначили, що гарячі страви в потягах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень у сервісі УЗ.
Повідомляється, що з цього тижня розпочинається тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах, а саме:
- №351/352 Київ — Кишинів
- №95/96 Київ - Рахів
- №29/30 Київ — Ужгород
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород
Зазначається, що провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною.
«Страви приготовані та заморожені інноваційним способом, що забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігріву. Вартість страв: від 170 до 190 гривень», - повідомили в УЗ.
Раніше ми писали про те, що «Укрзалізниця» повернула обсяги пасажирських перевезень до довоєнного рівня – 57,2 млн пасажирів у далекому та приміському сполученні.