Україна та німецький Rheinmetall створили спільне підприємство: чим займатиметься

Спільне підприємство, яке створено лідерами оборонних індустрій Німеччини та України, було зареєстроване 18 жовтня.
Україна та німецький Rheinmetall створили спільне підприємство: чим займатиметься
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / kmu.gov.ua

"Українська оборонна промисловість" та німецький оборонний концерн Rheinmetall створили спільне підприємство. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час німецько-українського бізнес-форуму, що проходить у Берліні.

Читайте також:

За словами прем'єр-міністра, спільне підприємство ТОВ "Рейнметал - Українська оборонна промисловість", яке створено лідерами оборонних індустрій Німеччини та України, було зареєстроване 18 жовтня.

"Спільне підприємство буде здійснювати обслуговування та ремонт техніки, поставленої нашими партнерами Україні. Також на цьому підприємстві буде проходити локалізація виробництва провідних зразків техніки Rheinmetall AG", - розповів очільник українського уряду.

Читайте також:

Зазначається, що під час форуму Шмигаль передав Федеральному канцлеру Німеччини Олафу Шольцу табличку з реєстраційним номером цього підприємства.

Раніше ми писали, що одне з підприємств держконцерну "Укроборонпром" та Polska Grupa Zbrojeniowa (PGZ S.A) уклали угоду про сприяння у сфері виробництва танкових снарядів калібру 125 мм.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK