Робота в Україні: Куди можна влаштуватися без досвіду та на яку зарплату розраховувати

Понад третина всіх вакансій для працівників без досвіду зі сфери продажу, де в середньому готові платити 15 800 грн.
Робота в Україні: Куди можна влаштуватися без досвіду та на яку зарплату розраховувати
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Український ринок праці перебуває в стані кризи. Багато громадян стикаються з проблемою працевлаштування за фахом, тому часто погоджуються на роботу в новій для себе сфері. Де можуть працевлаштуватися люди без досвіду та на яку зарплату розраховувати, розповіли аналітики grc.ua.

Наразі в актуальних пропозиціях 33% вакансій для працівників без досвіду роботи.

Читайте також:

Понад третина всіх вакансій для працівників без досвіду зі сфери продажу, де в середньому готові платити 15 800 грн. Більшість із цих вакансій складають пропозиції роботи у сфері ритейл. Касири, продавці-консультанти, адміністратори торгових залів затребувані й зараз.

Крім того, компанії різних галузей активно шукають менеджерів із продажу та менеджерів по роботі з клієнтами в офіс або віддалено.

Читайте також:

Далі за кількістю пропозицій іде сфера транспорту та логістики - 9% від усіх актуальних вакансій. Там готові платити в середньому 18 800 грн. Вакансії для робітничого персоналу треті за затребуваністю із середнім окладом 9 900 грн.

Замикають ТОП-5 сфер за кількістю пропозицій вакансії для адміністративного персоналу (середня зарплата - 15 200 грн) та з банківської сфери (середня зарплата - 11 800 грн).

Нагадаємо, незважаючи на війну та економічну кризу, ринок праці в Україні продовжує поступово відновлюватися. Кількість вакансій збільшується, проте залишається в рази меншою, ніж у довоєнний період.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK