Влаштуватися на роботу в Києві: Яким спеціалістам готові платити більше

Найвищі зарплати в Києві пропонують інженеру з програмного забезпечення комп’ютерів та фахівцеві з розроблення комп’ютерних програм.
Влаштуватися на роботу в Києві: Яким спеціалістам готові платити більше
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Середній розмір зарплати у вакансіях столичної служби зайнятості становить майже 10 тис. грн. Про це повідомили в Київському міському центрі зайнятості.

Читайте також:

Водночас найвищі зарплати роботодавці Києва пропонують інженеру з програмного забезпечення комп’ютерів та фахівцеві з розроблення комп’ютерних програм - по 110 тис. грн.

Інженеру-програмісту та фахівцеві з розроблення та тестування програмного забезпечення обіцяють платити по 62,5 тис. грн. Інженер із комп'ютерних системам може розраховувати на 35 тис. грн, начальник служби - 32,5 тис. грн, начальник централізованої бухгалтерії - 31 тис. грн, начальник цеху - 30 тис. грн.

Читайте також:

При цьому макетнику макетно-модельного проєктування та рихтувальнику кузовів пропонують по 25 тис. грн, майстру виробничої дільниці - 23,5 тис. грн, колористу - 23 тис. грн, авторемонтнику - 21, 5 тис. грн.

Зарплати на рівні 20 тис. грн у керівника структурного підрозділу закладу охорони здоров’я, головного інженера проєкту, менеджера в оптовій торгівлі, інженер-проєктувальника в цивільному будівництві, лікарів різних спеціальностей, оцінювача, монтажника систем утеплення будівель та зуборізальника.

Раніше ми писали, що в Україні запрацював "Єдиний портал вакансій", який значно полегшить пошук роботи.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK