Пишний офіційно вступив на посаду голови Національного банку

Серед своїх пріоритетів як очільника НБУ Пишний назвав макрофінансову стабільність у країні, збереження стійкості банківської системи.
Пишний офіційно вступив на посаду голови Національного банку
Андрій Пишний / facebook.com/pyshnyy

10 жовтня Президент України Володимир Зеленський представив колективу Національного банку його нового голову - Андрія Пишного. Про це повідомила пресслужба ОП.

Читайте також:

Серед своїх пріоритетів як очільника НБУ Пишний назвав макрофінансову стабільність у країні, ефективність макроекономічної політики, конструктивні перемовини з міжнародними партнерами, збереження стійкості банківської системи.

"Наступний рік буде непростим. 38 мільярдів доларів - загальна потреба у фінансуванні. Його залучення - це спільна справа для всіх урядових організацій, над якою ми працюватимемо", - сказав він.

Новий голова Нацбанку вважає, що дуже важливо продовжувати предметні та конструктивні перемовини з міжнародними партнерами, щоб отримати той ресурс, який сьогодні необхідний Україні, аби вистояти, перемогти й започаткувати програму відновлення.

Читайте також:

"Національний банк під моїм головуванням впроваджуватиме ті системні масштабні реформи, які потрібні Україні для прискореної інтеграції у європейську спільноту. Можу вас запевнити: щойно ми побачимо найменшу можливість відновлення цього реформаторського курсу, у межах якого завжди працював Національний банк, ми його продовжимо" , - додав Пишний.

Раніше ми писали, що 7 жовтня Верховна Рада призначила нового голову Національного банку України. Ним став ексголова Ощадбанку Андрій Пишний.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK