Кабмін призначив директора НАБУ: хто ним став

З призначенням директора НАБУ Україна виконала всі сім рекомендацій ЄС, які були визначені при отриманні статусу кандидата.
Кабмін призначив директора НАБУ: хто ним став
Семен Кривонос / facebook.com/profile.php?id=100009315338180

У понеділок, 6 березня, Кабінет Міністрів затвердив кандидатуру очільника Національного антикорупційного бюро України. Уряд призначив директором НАБУ Семена Кривоноса. Про це повідомила пресслужба урядового порталу.

Читайте також:

"Був проведений прозорий конкурс. Половина складу конкурсної комісії - це представники від наших міжнародних партнерів. Усі засідання комісії транслювалися. Тести, знання законодавства, практичне завдання, перевірки на доброчесність кандидатів. Усе це було зроблено", - зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Як підкреслив очільник уряду, з призначенням директора НАБУ Україна виконала всі сім рекомендацій Європейського Союзу, які були визначені при отриманні статусу кандидата.

Читайте також:

За його словами, це є свідченням  цілеспрямованості нашої держави вже цього року перейти до початку перемовин про вступ до ЄС.

"призначенням директора НАБУ ми також маємо повністю сформовану, працюючу та незалежну антикорупційну інфраструктуру. Це демонструє відданість нашої команди принципу нульової толерантності до корупції та підтримки антикорупційних інституцій", - додав Шмигаль.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів призначив членів Наглядової ради "Нафтогаз України".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK