Рекрутинг у ЗСУ: в Україні запроваджують новий алгоритм зарахування на військову службу

Міноборони підготувало новий алгоритм набору до ЗСУ, замінивши застарілі підходи на зрозумілий механізм добровільного долучення до військової служби.
Рекрутинг у ЗСУ: в Україні запроваджують новий алгоритм зарахування на військову службу
Ілюстративне фото / mil.gov.ua

Міністерство оборони підготувало новий алгоритм рекрутингу до лав Збройних сил України. Про це повідомила пресслужба Міноборони.

Читайте також:

"Алгоритм покликаний замінити застарілі підходи на зрозумілий механізм добровільного долучення до військової служби через центри рекрутингу та онлайн", - йдеться в повідомленні.

Алгоритм зарахування на військову службу:

  1. Кандидат самостійно обирає вакантну посаду та відповідну військову частину на онлайн-платформах, у ЦНАП чи центрах рекрутингу.
  2. Після цього він проходить співбесіду, тест на фізичну та психологічну підготовку, отримуючи рекомендаційний лист від в/ч.
  3. Далі оформлення в ТЦК та СП.
  4. Направлення для проходження військової служби.

Читайте також:

"Забороняється НЦ, органам військового управління та ТЦК СП здійснювати направлення особового складу, який закінчив підготовку відповідного рівня, до інших в/ч, окрім в/ч пріоритетного комплектування відповідно до наданих рекомендаційних листів", - наголосили у відомстві.

facebook.com/MinistryofDefence.UA

facebook.com/MinistryofDefence.UA

Раніше ми писали, що 12 лютого Міністерство оборони спільно з Львівською міською радою запустили у Львові пілотний проєкт рекрутингу до української армії.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK