Пропонують широкий спектр вакансій: в Україні відкрився вже 20-й центр рекрутингу в ЗСУ

У Мукачеві відкрився 20-й центр рекрутингу української армії.
Пропонують широкий спектр вакансій: в Україні відкрився вже 20-й центр рекрутингу в ЗСУ
У Мукачеві відкрився 20-й центр рекрутингу української армії / mil.gov.ua

У Мукачеві Закарпатської області відкрився центр рекрутингу української армії. Загалом це вже двадцятий центр в Україні, повідомили в Міністерстві оборони.

Читайте також:

Центр рекрутингу розташовано в приміщенні мукачівського ЦНАПу за адресою: площа Духновича, 2.

Зазначається, що тут пропонують широкий спектр вакансій: від "бойових" до "тилових" посад як для чоловіків, так і для жінок.

"Відкриття цього центру в Мукачеві є важливим кроком у зміцненні обороноздатності нашої держави. Тут працюватимуть рекрутерки, які надаватимуть інформацію та допомогу всім бажаючим долучитися до лав ЗСУ. Ми надаємо можливість кожному обрати своє місце в лавах Сил оборони нашої держави", - розповів уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Читайте також:

Центр пропонує вакансії в різноманітних напрямках, включаючи кухарів, водіїв, ремонтників, будівельників, стрільців, снайперів, операторів різних видів озброєння та техніки, а також посади, які користуються популярністю серед жінок, такі як бухгалтери, діловоди, кадровики та медики.

Раніше ми писали, що в Україні відкрили новий центр рекрутингу української армії, розташований у Києві. Він став уже 18-м у країні та першим у столиці.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK