"Ні про які 2 млн грн не йдеться": в Укренерго спростували інформацію про захмарні зарплати

Очільник Укренерго назвав свою зарплату.
"Ні про які 2 млн грн не йдеться": в Укренерго спростували інформацію про захмарні зарплати
Володимир Кудрицький / facebook.com/npcukrenergo

Зарплати членів правління НЕК "Укренерго" становлять близько 250-300 тисяч грн на місяць, голови правління Володимира Кудрицького - приблизно 420 тис. грн. Про це розповів керівник Укренерго Володимир Кудрицький в інтерв'ю hromadske.

Читайте також:

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що голова правління Укренерго Володимир Кудрицький отримує заробітну плату приблизно у 2 млн гривень на місяць. Проте чиновник заперечує це.

"Ні про які 2 мільйони гривень на місяць, про які писали в медіа, не йдеться і ніколи не йшлося. Мою зарплату мені встановила Наглядова рада у 2020 році під час призначення на посаду. Я заробляю приблизно 420 тисяч гривень на місяць після сплати податків", - сказав Кудрицький.

Читайте також:

Очільник компанії запевняє, що його зарплата не змінювалася з 2020 року. При цьому оплата праці персоналу Укренерго за цей період зросла в середньому на 70%.

Раніше ми писали, що офіційна зарплата, задекларована держслужбовцями, 2022 року порівняно з 2021 роком зросла на 66%. Її середній розмір на сьогодні становить 26 тисяч гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK