Військова спеціалізація: ким хочуть стати абітурієнти військового інституту

Цьогорічний конкурс на найпопулярнішу спеціальність дійшов до 8 осіб на місце.
Військова спеціалізація: ким хочуть стати абітурієнти військового інституту
ілюстративне фото / sp.knu.ua

Найбільший попит серед вступників до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) у 2024 році спостерігався на спеціалізації «Військова журналістика».

Про це повідомляє АрміяInform з посиланням на коментар виданню начальника прес-служби Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка лейтенанта Олександра Бритвича.

Читайте також:

«Першого жовтня завершилася продовжена вступна кампанія у ВІКНУ. За її підсумками найвищий конкурс поданих заяв спостерігався на спеціалізації «Військова журналістика» – 8 заяв на одне державне місце», – повідомив Олександр Бритвич.

Він також розповів, що також популярна спеціальність «Міжнародні відносини, громадські комунікації та регіональні студії» – 7 заяв на одне місце. За цією спеціальністю готують військових фахівців тактичного рівня з здобуттям професійної кваліфікації "військовий аналітик консолідованої інформації у сфері міжнародних відносин, перекладач".

Раніше ми писали про те, що, за словами представника Міноборони, працевлаштування у Збройні сили за контрактом проходить довше, ніж за мобілізацією, тому що потрібно збирати більше документів та пройти ретельніший медогляд.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK