У "Резерв+" з'явиться сервіс рекрутингу: як це працюватиме

Новий сервіс рекрутингу в "Резерв+" допоможе користувачам обрати посади, які найбільше відповідають їхньому досвіду, вміннями і вподобаннями.
У "Резерв+" з'явиться сервіс рекрутингу: як це працюватиме
Ілюстративне фото / mil.gov.ua

У жовтні 2024 року в "Резерв+" стане доступний сервіс рекрутингу. З цим оновленням з'являться актуальні вакансії у військових частинах, що дозволить користувачам застосунку швидше знаходити місце своєї майбутньої служби, повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

Читайте також:

"Ми ставили перед собою амбітну мету, щоб застосунок "Резерв+", крім базової функції оновлення даних, став інструментом, де військовозобов'язаний, призовник чи резервіст міг розв'язати свої питання в кілька кліків. І відкриття можливості обрати собі місце служби - один із важливих кроків, які ми робимо для цього", - сказала вона.

Заступниця міністра розповіла, що новий сервіс рекрутингу в "Резерв+" допоможе користувачам обрати посади, які найбільше відповідають їхньому досвіду, вміннями і вподобаннями. Будуть доступні як бойові, так і небойові позиції.

Читайте також:

На початку пошуку вакансії користувачам необхідно заповнити невелику анкету. На основі цієї інформації та обраних навичок система запропонує найбільш відповідні варіанти. Застосунок міститиме детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та публікації у ЗМІ.

"Особливістю сервісу є зручний процес вибору вакансій та алгоритми системи. Інтуїтивний інтерфейс дозволить швидко приймати рішення: натиснути "плюс", щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або "мінус" для її відхилення", - пояснила Черногоренко.

Читайте також:

Застосунок "Резерв+" почав свою роботу 16 травня, у день, коли набув чинності новий закон про мобілізацію. За цей час завдяки йому понад 3 мільйони українців змогли оновити свої дані та згенерувати військовий електронний документ.

Раніше ми писали, що в Міністерстві оборони України розробили законопроект, який дозволяє українцям призовного віку ставати на військовий облік онлайн за допомогою засобів електронної ідентифікації.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK