Кабмін виділив понад 70 млн грн на друк та розсилку 900 тисяч повісток до кінця року - ЗМІ

Згідно з пояснювальною запискою Мінекономіки на місяць планується друкувати 300 тисяч повісток.
Кабмін виділив понад 70 млн грн на друк та розсилку 900 тисяч повісток до кінця року - ЗМІ
Ілюстративне фото / facebook.com/OOTCKSP

Кабінет Міністрів України виділив 71 млн 820 тисяч гривень на централізований друк 900 тисяч повісток до кінця 2024 року. Рішення було ухвалено на засіданні 24 вересня. Про це пише "Українська правда", посилаючись на документ, який опинився в розпорядженні видання.

Читайте також:

Згідно з пояснювальною запискою Мінекономіки на місяць планується друкувати 300 тисяч повісток. При цьому Міністерству фінансів доручено виділити кошти з резервного фонду державного бюджету.

У документі йдеться, що "з метою зміцнення обороноздатності держави виділити Міністерству оборони 71 820 тис. гривень для проведення централізованого друку повісток... і направлення зазначених повісток військовозобов'язаним та резервістам засобами поштового зв'язку рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення і повідомленням про вручення".

Читайте також:

За даними УП, звіт про використання цих коштів мають подати Міністерству економіки, Міністерству фінансів і Державній казначейській службі до 28 грудня 2024 року.

Раніше ми писали, що в Україні вперше відбувся централізований обмін повістками в електронному вигляді. Повістки, підписані електронними підписами начальників ТЦК, автоматично надійшли на сервери Укрпошти.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK