Пошук вакансій в армії: у "Резерв+" запустили сервіс рекрутингу

"Резерв+" отримав функцію пошуку вакансій у Силах оборони.
Пошук вакансій в армії: у "Резерв+" запустили сервіс рекрутингу
Ілюстративне фото / mil.gov.ua

У застосунку "Резерв+" став доступний сервіс рекрутингу, який дозволяє українцям знайти для себе оптимальну вакансію у війську серед тисяч різних варіантів. Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони.

Читайте також:

Завдяки співпраці з Lobby X сервіс пропонує найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони - понад 4 000, який щодня зростає.

"Резерв+" допомагає користувачам обрати посади, що найкраще відповідають їхньому досвіду та вподобанням.

Для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти чи сферу, у якій людина розбирається найкраще.

Читайте також:

"На основі цієї інформації та обраних навичок система за принципом "зі своїми знаннями - на своєму місці" індивідуально підбере варіанти, що підійдуть найкраще", - зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Застосунок містить детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та згадки у ЗМІ. Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко ухвалювати рішення: натиснути "плюс", щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або "мінус" для її відхилення.

Читайте також:

Оновлена версія "Резерв+" із сервісом рекрутингу вже доступна для завантаження в App Store та Play Market.

Раніше ми писали, що мобільний застосунок "Армія+" стане універсальним цифровим помічником військовослужбовця. Незабаром там з'являться нові функції.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK