Президент Зеленський висловив свою думку щодо економічного бронювання: деталі

Глава держави дав оцінку ініціативам Мінекономіки.
Президент Зеленський висловив свою думку щодо економічного бронювання: деталі
ілюстративне фото / president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський не згоден із запропонованими Мінекономіки концепціями моделей економічного бронювання, оскільки вважає їх несправедливими.

Про це повідомляє "Економічна правда" з посиланням на інтерв'ю Володимира Зеленського, яке вийшло в ефірі телемарафону.

Читайте також:

Як зазначає видання, президент сказав, що завданням Міністерства економіки та прем'єр-міністра є пошук більш справедливого підходу економічного бронювання.

"Ті моделі, які мені показували, я вважаю не дуже справедливими. Важко обирати одну професію, не обираючи іншу. Інші мають бути критерії", - наголосив Володимир Зеленський.

Також повідомляється, що, за словами глави держави, ключових фахівців, які працюють на критичну інфраструктуру та в оборонній сфері, вже заброньовано, і ця система працює. Однак пошук балансу між потребами армії та бізнесу залишається складним питанням.

"Військові бояться, що через це не буде достатньо нових сил, а бізнес хвилюється, які будуть критерії бронювання. Щоб не було так, щоб був тільки бізнес із сильним прибутком, а як же середній, а як же малий", - наголосив президент.

Крім того, зазначається, що Володимир Зеленський заявив, що зараз ще не знайдено балансу, тому це питання поки що залишається відкритим.

"Не можна просто шашкою махати", - додав він.

Раніше ми писали про те, що заступник міністра економіки Віталій Кіндратив під час засідання профільного комітету Верховної Ради заявив, що рішення з економічного бронювання прийняте, і воно лише чекає на схвалення вищого керівництва країни.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK