Нардеп повідомив про фіктивну інвалідність у керівництві податкової: скільки вже звільнилося

На черзі БЕБ, митниця, фінмоніторинг та інші чиновники.
Нардеп повідомив про фіктивну інвалідність у керівництві податкової: скільки вже звільнилося
ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

16 із 17 чиновників із керівництва Державної податкової служби, які оформили інвалідність після 24 лютого 2022 року, подали у відставку.

Про це повідомляє народний депутат Данило Гетьманцев у своєму ТГ-каналі.

Читайте також:

«Подейкують, що ДПС за два дні підняла всі матеріали щодо осіб з керівництва, зокрема регіонального, які оформилися інвалідами після 24.02.22 року. Таких чоловіків загалом виявилося 17. Одна людина з інвалідністю отримала його внаслідок поранення на фронті. 15 людей ухвалили вольове та чесне рішення залишити службу», - написав нардеп.

Він також зазначив, що один представник ДПС у Чернігові спочатку відмовився писати заяву про відставку, сподіваючись на зв'язки з «кимось у владі». Проте пізніше Гетьманцев у ТГ повідомив, що питання вирішено і тепер прохань про відставку вже 16.

«Очікуємо на аналогічну інформацію від інших органів у веденні Комітету: ДМСУ, БЕБ, Держфінмон, і….так КРАІЛ та НКЦПФР. Відповідні запити надіслано», - написав Гетьманців у наступному повідомленні.

Раніше ми писали про те, що станом на 23 жовтня найбільший відсоток прокурорів, які мають статус особи з інвалідністю, було виявлено у Черкаській та Хмельницькій областях.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK