У США ухвалили закон про ленд-ліз для України: Що це означає

Закон про ленд-ліз дозволить значно прискорити постачання в Україну озброєння, транспорту, продовольства та допомоги із США.
У США ухвалили закон про ленд-ліз для України: Що це означає
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Палата представників Конгресу США підтримала закон про ленд-ліз на захист демократії в Україні. Про це повідомляє пресслужба відомства у Twitter.

"Палата представників ухвалила S. 3522 - Закон про ленд-ліз на захист демократії в Україні від 2022 року 417 голосами, проти - 10", - йдеться в повідомленні.

Публикация House Press Gallery в Twitter
Публикация House Press Gallery в Twitter

За словами керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, закон про ленд-ліз дозволить значно прискорити постачання в Україну озброєння, транспорту, продовольства та допомоги із США.

Читайте також:

"У тексті документа йдеться про надання президенту США розширених повноважень щодо передачі або надання в оренду Україні оборонних засобів для "захисту цивільного населення від російського військового вторгнення" та інших цілей", - написав Єрмак.

Публикация Андрея Ермака в Telegram
Публикация Андрея Ермака в Telegram

Раніше ми писали, що Сенат США одноголосно прийняв важливий законопроєкт, який дозволить президентові Джо Байдену відправляти зброю в Україну за спрощеною процедурою.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK