Листи від ПриватБанку та Ощадбанку: Українців попередили про шахрайську схему

У повідомленнях зловмисники рекомендують перейти за посиланням, щоб оновити свої рахунки або переглянути деталі платежу.
Листи від ПриватБанку та Ощадбанку: Українців попередили про шахрайську схему
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Українців попередили про можливі шахрайські дії, які полягають у розсиланні листів нібито від ПриватБанку та Ощадбанку. Зловмисники просять перейти за посиланням у листі. Про це у Facebook повідомила уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова.

"Під час здійснення парламентського контролю за дотриманням законодавства про захист персональних даних виявлено факти направлення повідомлень від ПриватБанку та Ощадбанку з електронних адрес [email protected], [email protected], [email protected]", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

За словами Денисової, у повідомленнях зловмисники рекомендують перейти за посиланням, щоб оновити свої рахунки або переглянути деталі платежу.

"Щоб не стати жертвою шахраїв та зберегти свої кошти та персональні дані, наполегливо закликаю уважно ставитися до отриманих повідомлень в умовах війни. У разі їхнього надходження не відкривайте підозрілі посилання та не завантажуйте вкладені файли", - додала омбудсмен.

Публикация Людмилы Денисовой в Facebook
Публикация Людмилы Денисовой в Facebook

Раніше ми писали, що під час війни в Україні шахраї не залишають спроб обдурити громадян. У ПриватБанку попередили про три нові схеми аферистів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK