ПриватБанк випускатиме платіжні картки "Простір": Де можна оформити

Користуватися картками "Простір" від ПриватБанку можна для отримання пенсійних, соціальних виплат та виплат внутрішньо переміщеним особам.
ПриватБанк випускатиме платіжні картки "Простір": Де можна оформити
Иллюстративное фото / depositphotos.com

ПриватБанк запустив пілотний проєкт емісії платіжних карток національної платіжної системи "Простір". Про це повідомила пресслужба банку.

ПриватБанк випускатиме картки "Простір" як звичайні картки для виплат. На першому етапі проєкту їх можна оформити в базових відділеннях банку у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Закарпатській областях.

Читайте також:

"Користуватися картами "Простір" від ПриватБанку можна для отримання пенсійних, соціальних виплат та виплат внутрішньо переміщеним особам. Ними можна оплачувати покупки по всій Україні, переводити в готівку в банкоматах і переказувати гроші по Україні", - йдеться в повідомленні.

"Простір" - це українська банківська багатоемітентна платіжна система масових платежів, у якій розрахунки за товари та послуги, видача готівки та інші операції здійснюються за допомогою платіжних смарт-карток за технологією, розробленою Національним банком України.

Раніше ми писали, що український ПриватБанк та платіжна система Payoneer запустили інтеграцію в Приват24.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK