Google надасть 10 млн доларів на боротьбу з фейками про війну в Україні

Google до вже наданої допомоги додає ще 10 млн доларів на гуманітарні потреби людей в Україні.
Google надасть 10 млн доларів на боротьбу з фейками про війну в Україні
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Google виділила Україні вже 55 млн доларів допомоги для боротьби проти російської агресії. Ще 10 млн доларів компанія надасть на протидію поширенню недостовірної інформації.

Про це керівник підрозділу Google у регіоні Європа, Близький Схід та Африка Метью Бріттін заявив на Конференції донорів для допомоги Україні у Варшаві. передає Укрінформ.

"Ми пожертвували 35 млн дол. безпосередньо й на гуманітарні потреби для підтримки народу України, у тому числі й тих українців, хто рятується від війни, надавши, серед іншого, 10 млн дол. польським організаціям, які працюють із тимчасово переміщеними особами... Учора ми анонсували 1,5 млн гранту для Міжнародного комітету порятунку, щоб розширити доступ до важливої інформації, що постраждали від війни", - сказав Бріттін.

Читайте також:

За його словами, Google до вже наданої допомоги додає ще 10 млн доларів на гуманітарні потреби людей в Україні, а також 10 млн - на протидію поширенню фейків у регіоні. Поширення такої інформації в умовах війни може бути "питанням життя та смерті".

Раніше ми писали, що компанія Google відключила можливість платежів із РФ. Також у Google скасували підписку з платежами з мобільного.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK