Дорожники відновили сполучення між Києвом та Полтавою

У Київській області вже вдалося відновити рух на всіх зруйнованих переправах, крім тих, які потрібно розмінувати.
Дорожники відновили сполучення між Києвом та Полтавою
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Дорожники відновили сполучення між Києвом та Полтавою дорогою М-03. На Київщині біля села Борщів збудували тимчасову об'їзну дорогу поряд із зруйнованим мостом. Про це повідомив у Facebook міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

"Тимчасовий об'їзд відповідає параметрам дороги третьої категорії та розрахований не лише на легковий, а й вантажний транспорт. Це критично важливо, адже магістраль М-03 є однією з ключових у країні", - написав він.

Читайте також:

Як зазначив міністр, дорожники встановили через річку Трубіж сім водопропускних труб, ґрунт зміцнили геотекстильною решіткою. При цьому на шар піску вони поклали щебенево-піщану суміш, зверху - асфальтобетонне покриття, а також поставили відповідні дорожні знаки.

"Поки в країні йде війна, логістичні зв'язки на звільнених територіях налагоджуємо завдяки тимчасовим об'їзним шляхам та переправам. Вони не лише забезпечують доставку вантажів у постраждалі куточки, а й допомагають налагоджувати та відновлювати життєдіяльність населених пунктів, звільнених від російської окупації", - додав Кубраков.

За його словами, на Київщині вже вдалося відновити рух на всіх зруйнованих переправах, окрім тих, які потрібно розмінувати.

Публикация Александра Кубракова в Facebook
Публикация Александра Кубракова в Facebook

Раніше ми писали, що сполучення між Києвом та Житомиром повністю відновили Варшавською трасою. Відкрили рух по насипному мосту через річку Тетерів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK