НАБУ перерахувало 300 тисяч доларів Збройним силам України

З початку повномасштабної війни понад 290 млн грн застав та арештованих активів у справах НАБУ та САП були спрямовані на потреби ЗСУ.
НАБУ перерахувало 300 тисяч доларів Збройним силам України
Иллюстративное фото / depositphotos.com

17 травня 2022 року Національне антикорупційне бюро перерахувало 300 тис. доларів Збройним силам України. Про це повідомили у відомстві.

Детективи Національного бюро вилучили ці кошти ще у 2021 році в рамках розслідування, здійснюваного за оперативного супроводу СБУ та процесуального керівництва САП, можливих зловживань посадовців податкових органів. Відтоді кошти перебували під арештом.

Читайте також:

"Нещодавно Вищий антикорупційний суд зняв арешт із цих коштів і зобов'язав НАБУ направити їх на посилення обороноздатності держави", - йдеться в повідомленні.

У Національному бюро зазначили, що з початку повномасштабної війни понад 290 млн грн застав та арештованих активів у справах НАБУ та САП були спрямовані на потреби ЗСУ.

Раніше ми писали, що з початку повномасштабної війни Генпрокуратура передала на потреби ЗСУ коштів та матеріальних цінностей на 2,69 млрд грн. Сюди відносяться кошти, на які були накладені арешти, та звернені на користь держави застави підозрюваних.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK