Перелік банків для виплат зарплат та пенсій бюджетникам не змінюватиметься під час війни

Постанова Кабміну зупиняє на період воєнного стану механізм визначення та вимог до банків, через які здійснюються виплати.
Перелік банків для виплат зарплат та пенсій бюджетникам не змінюватиметься під час війни
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Кабінет Міністрів України визначив перелік банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошова допомога, заробітна плата працівникам бюджетних установ протягом дії воєнного стану. Про це свідчить постанова від 13 травня 2022 р. №588 .

Документ зупиняє на період воєнного стану механізм визначення та вимог до банків, через які здійснюються виплати.

Читайте також:

"Установити, що перелік банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги, виплат із загальнообов'язкового державного соціального страхування та заробітної плати працівникам бюджетних установ, сформований станом на 24 лютого 2022 р., є актуальним і до нього не вносяться зміни протягом періоду дії воєнного стану", - йдеться в постанові.

Раніше ми писали, що Міністерство фінансів України змінило список уповноважених банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги, виплат із загальнообов'язкового державного соціального страхування та заробітної плати працівникам бюджетних установ. Загалом у переліку 46 банків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK