Британія вводить нові санкції проти великих авіакомпаній Росії

Тепер російські перевізники не зможуть продавати свої посадкові місця у великих аеропортах Британії.
Британія вводить нові санкції проти великих авіакомпаній Росії
Иллюстративное фото / depositphotos.com

19 травня Великобританія оголосила про введення нових санкцій проти авіаційного сектора РФ. До списку потрапили державний "Аерофлот", "Уральські авіалінії" та "Росія". Про це говориться на сайті британського уряду.

Зазначається, що тепер російські перевізники не зможуть продавати свої посадкові місця, які не використовуються, у великих аеропортах Британії, що не дозволить РФ заробити близько 50 млн фунтів стерлінгів.

Читайте також:

"Поки Путін продовжує свій варварський напад на Україну, ми продовжуватимемо атакувати російську економіку. Ми вже закрили наш повітряний простір для російських авіакомпаній. Сьогодні ми подбаємо про те, щоб вони не змогли перевести в готівку свої вигідні посадкові місця в наших аеропортах. Кожна економічна санкція посилює наше чітке послання Путіну: ми не зупинимося, доки Україна не переможе", - сказала міністр закордонних справ Ліз Трасс.

Раніше ми писали, що Великобританія ввела нові санкції проти Росії через її вторгнення на територію України. Цього разу до списку потрапили 26 фізичних та юридичних осіб.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK